23948sdkhjf

Prinsen på Restaurangakademien

Prins Carl Philip besökte nyligen Restaurangakademien för att bekanta sig med Tommy Myllymäki som ska tävla i Bocuse d´Or i januari. Prinsen kommer att finnas på plats i Lyon för att heja på Tommy.

Från vänster: Johan Salestam, H.K. H. prins Carl Philip, Tommy Myllymäki och Peter Jelksäter.Som beskyddare av Svenska Bocuse d´Or Akademien besökte prins Carl Philip Restaurangakademien nyligen. Då prinsen ska resa till Bocuse d´Or i januari var tanken att han skulle få en inblick i förberedelserna inför tävlingen i Lyon där Tommy Myllymäki med comis Johan Salestam samt den operative chefen Peter Jelksäter ska försvara de svenska färgerna. Det var en intresserad prins som fick veta det mesta om Bocuse d´Or och hur Tommy förbereder sig för sin viktigaste tävling någonsin. Prinsen fick även information om vilka förutsättningar och regler kring tävlingen som gäller samt om tävlingsuppgiften i sig. - Fantastiskt att prinsen finns på plats för att heja, menade Tommy. Vilken bra pr för Sverige. Tommy och Johan passade också på att bjuda på goda tilltugg med ursprung i tävlingsrätterna och garnityren, vilka serverades med Gastronomigruppens äppelmust från Drottningholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062