23948sdkhjf

Nominera Årets Viltmatsrestaurang

Missa inte chansen att vara med och tävla om den nya titeln Årets Viltmatsrestaurang!

Den nya utmärkelsen ”Årets Viltmatsrestaurang” utses av Svenska Viltmatakademien i samarbete med RS och Menigo Foodservice och tilldelas den restaurang som juryn bedömer har arbetat bäst med utgångspunkten i följande kriterier:Råvaran: Enligt säsong, nyttjande av hela djuret, lokal prägel.Förädling: Kompositioner med andra råvaror. Egen produktion av charkprodukter och rökning, torkning syrning etc.Presentation: Att i sin verksamhet ha skapat en helhetslösning med vilt som en naturlig och bärande huvuddel. Detta bör återspeglas i exempelvis inredning, marknadsföring, meny osv.För att nominera en restaurang sänder man in en kort text med beskrivning av restaurangen och menyn utifrån kriterierna, till viltmatsrestaurang@mentoronline.se.Priset delas ut i samband med seminariet Dining Trends den 15 november som arrangeras av tidningen RS - Restauranger & Storkök. Temat för i år är ”Framtidens råvarutrender”.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095