23948sdkhjf

Mathias kvar som Kockarnas Kock

Mathias Dahlgren behåller sin status som Kockarnas Kock, för sjunde året. Magnus Ek plockar andraplatsen och Björn Frantzén är ny på listan och kliver rakt in på en tredje plats – han är också den som landets kockelit utser till Årets Rookie.

– Oj, va kul! Det är extra roligt att vinna eftersom det är branschen som röstar, kommenterar Mathias Dahlgren resultatet.det är tidningen Restaurangvärlden som årligen Sveriges 20 främsta kockar med hjälp av en expertjury bestående av svensk kockelit.Här är hela listan: 1. Mathias Dahlgren, Krögare Matsalen & Matbaren Grand Hôtel, Stockholm2. Magnus Ek, Krögare Oaxen, Hölö3. Björn Frantzén, Frantzén/Lindeberg, Stockholm4. Fredrik Eriksson, Krögare Långbro Värdshus, Älvsjö4. Henrik Norström, Krögare Lux och B.A.R., Stockholm6. Leif Mannerström, Krögare Sjömagasinet, Göteborg7. Melker Andersson, Krögare Grupp F12, Stockholm7. Fredrik Andersson, Köksmästare Mistral, Enskede7. Sayan Isaksson, Krögare Esperanto/Råkultur, Stockholm10. Stefan Karlsson, Krögare Fond, Göteborg10. Markus Aujalay, Krögare Winterviken i Stockolm samt Fjällpuben i Åre10. Gustav Trägårdh, Kökschef Basement, Göteborg10. Gustav Otterberg, Köksmästare Leijontornet/Djuret, Stockholm10. Johan Jureskog, Krögare Rolfs Kök, Stockholm15. Stefano Catenacci, Kökschef Operakällaren, Stockholm15. Paul Svensson, Frilans, Stockholm15. Magnus Nilsson, Restaurangchef Fävikens Magasinet, Åre15. Karin Fransson, Krögare Hotell Borgholm, Öland15. Tom Sjöstedt, Frilans, Stockholm20. Tommy Myllimäki, Krögare Julita Wärdshus med flera20. Stefan Eriksson, Krögare Stefan Eriksson Matstudio, Sthlm20. Ola Rudin, Köksmästare Trio, Malmö20. Daniel Höglander, Köksmästare F12, Stockholm20. Andreas Hedlund, Kökschef Pontus Group, Stockholm

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109