Mathias kvar som Kockarnas Kock
– Oj, va kul! Det är extra roligt att vinna eftersom det är branschen som röstar, kommenterar Mathias Dahlgren resultatet.det är tidningen Restaurangvärlden som årligen Sveriges 20 främsta kockar med hjälp av en expertjury bestående av svensk kockelit.Här är hela listan: 1. Mathias Dahlgren, Krögare Matsalen & Matbaren Grand Hôtel, Stockholm2. Magnus Ek, Krögare Oaxen, Hölö3. Björn Frantzén, Frantzén/Lindeberg, Stockholm4. Fredrik Eriksson, Krögare Långbro Värdshus, Älvsjö4. Henrik Norström, Krögare Lux och B.A.R., Stockholm6. Leif Mannerström, Krögare Sjömagasinet, Göteborg7. Melker Andersson, Krögare Grupp F12, Stockholm7. Fredrik Andersson, Köksmästare Mistral, Enskede7. Sayan Isaksson, Krögare Esperanto/Råkultur, Stockholm10. Stefan Karlsson, Krögare Fond, Göteborg10. Markus Aujalay, Krögare Winterviken i Stockolm samt Fjällpuben i Åre10. Gustav Trägårdh, Kökschef Basement, Göteborg10. Gustav Otterberg, Köksmästare Leijontornet/Djuret, Stockholm10. Johan Jureskog, Krögare Rolfs Kök, Stockholm15. Stefano Catenacci, Kökschef Operakällaren, Stockholm15. Paul Svensson, Frilans, Stockholm15. Magnus Nilsson, Restaurangchef Fävikens Magasinet, Åre15. Karin Fransson, Krögare Hotell Borgholm, Öland15. Tom Sjöstedt, Frilans, Stockholm20. Tommy Myllimäki, Krögare Julita Wärdshus med flera20. Stefan Eriksson, Krögare Stefan Eriksson Matstudio, Sthlm20. Ola Rudin, Köksmästare Trio, Malmö20. Daniel Höglander, Köksmästare F12, Stockholm20. Andreas Hedlund, Kökschef Pontus Group, Stockholm