23948sdkhjf

F12 har ett av Sveriges fulaste kontor

I tävlingen "Årets fulaste kontor" tar F12 andraplatsen, efter Eklidens skola i Nacka. - Förvånande att vi inte kom på första plats, kommenterar Melker Andersson.
”Årets fulaste kontor” är en tävling som arrangeras av Struktur och ELLE interiör. Vinnaren får en omfattande renovering. Nytt för i år är att även tvåan och trean får priser och vinner konsultationer av Strukturs rådgivare.
– Behovet av trivsamma, funktionella arbetsplatser är stort. Det visar inte minst årets alla inskickade tävlingsbidrag. Många av Sveriges företagare förstår nog vikten av en bra och funktionell arbetsmiljö för maximal prestation och lönsamhet. Problemet är att det kan vara svårt att själv identifiera de specifika behoven och samtidigt hitta de kreativa lösningarna, säger Sture Nilsson vd, Struktur.

– Med tanke på hur bedrövlig oordning och oreda det brukar vara på Fredsgatans 12:s kontor är det förvånande att vi inte vann första pris i denna tävling! Det är konstigt att de inte blivit inspirerade med tanke på hur schysst vi har det på vårt huvudkontor, säger Melker Andersson, ägare och krögare på Fredsgatan 12.

Vinnarna utses vid en prisceremoni på Berns i Stockholm den 26 april 2010. Vinnaren av förstapriset och ombyggnationen presenteras i kommande nummer av Elle Interiör.

Tidigare vinnare i tävlingen: 2005: Harley Davidson, 2006: Strix Television, 2007: Norweb,
2008: Ordfront förlag.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078