23948sdkhjf

Sodexo officiell matleverantör under Love Stockholm 2010

Love Stockholm 2010 är en folkfest som arrangeras av Stockholms stad och sker i samband med kronprinsessan Victoria och herr Daniel Westlings bröllop den 19 juni 2010. Under dessa 14 dagar av festligheter står nu Sodexo som officiell matleverantör.
Vid Strömkajen och Skeppsbron kommer Sodexos restauranger att finnas. Företaget står även som exklusiv matleverantör till press- och mediacentret i Gallerian på Hamngatan. Maten som serveras kommer från menyer som är framtagna av Sodexos främsta kockar som arbetar i samverkan med Tom Sjöstedt från Svenska Kocklandslaget.

– Det känns mycket hedrande att Stockholms stad gett oss förtroendet att vara officiell matleverantör under Love Stockholm 2010. Det stärker vår ledande position som leverantör till exklusiva och stora events. Det är verkligen spännande att få vara en del av denna folkfest med miljövänligt fokus. Något som stämmer väl överens med våra egna satsningar på matsmarta och innovativa måltidslösningar, säger Fredrik Strand, VD Sodexo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064