23948sdkhjf

Möt RS och Fast Food på GastroNord!

Kom förbi oss i monter A 30:41 under GastroNord 20-23 april och träffa redaktionerna för RS och Fast Food, prata om våra evenemang Restauranggalan, Årets Servitör, Dining Trends och Pizza SM eller teckna en specialprenumeration – du får tre prova-på-nummer av respektive tidning helt gratis.

Några smakprov ur schemat i RS monter:- Henrik Norström från Lux bjuder på smakprov ur sin nya kokbok Mitt Nära Kök. Boken finns också till försäljning i montern till pangpriset 200 kronor.- Chaîne des Rôtisseurs och Årets Unga Kock, Petter Viding från Julita Värdshus, serverar smakprov ur sin vinnarmeny.- Svenska Kockars Förening bjuder på uppvisning i knivteknik och smakprov på småskaligt producerade ostar och glass.Tisdagen den 20 april arrangeras Pizza-SM av tidningen Fast Food klockan 15.00 på Gastronomiska Mötesplatsen. Sextiotalet pizzabagare ville vara med och tävla i svenska pizzamästerskapet. Bara fyra kunde komma till final, sedan det i urvalet tagits hänsyn till kreativitet, kvalitet och nytänkande. De fyra finalisterna, är: * Tony Gerasovski från Pizzeria Fazana i Nyköping med bidraget Bison* David Smith från Pizzeria Mums i Göteborg med bidraget El gran amor* Evelina Wessberg från Två Pizzabagare i Malmö med bidraget Estia* Hassan Saroee från Pizzapalatset i Kalmar med bidraget Lammpizza Orient.Aktiviteter i RS /Fast Foods monter på GastroNordTisdag den 20 april13.00–14.00 och 15.00– 16.00Petter Viding är Årets Unga KockRS samarbetspartner Chaîne des Rôtisseurs anordnar varje år tävlingen Årets Unga Kock, i år vanns den av Petter Viding på Julita Värdshus. Möt honom och Chaîne des Rôtisseurs få ett smakprov ur vinnarmenyn.Onsdag den 21 april10.00–12.00Petter Viding är Årets Unga KockSe program för tisdagen.13.00–14.00Uppvisning i knivteknikSvenska Kockars Förening och elever från Sandvikens restaurangskola har en uppvisning i knivteknik och bjuder på tapas. Sandvikens restaurangskola vann årets upplaga av Juniormedaljen som arrangeras av SKF.15.00–16.00Möt Henrik NorströmHenrik, som driver restaurang Lux i Stockholm, vann med sin första kokbok Mitt nära kök kategorin à la carte för böcker av professionella kockar som delas ut av Måltidsakademien. Möt Henrik, få ett smakprov ur boken och köp ditt signerade exemplar till ett fantastiskt mässpris. I samarbete med förlaget Hall & Sterner.Torsdag 22 april15.00–16.00Möt Henrik NorströmSe onsdagens program.Fredag 23 april13.00–14.00Möt Jarse Ost och Jarse glassTvå småskaliga Järvsöföretag gästar montern och bjuder på smakprover i form av ost och ekologisk glass. I samarbete med Svenska Kockars Förening.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063