23948sdkhjf

Möt RS och Fast Food på GastroNord!

Kom förbi oss i monter A 30:41 under GastroNord 20-23 april och träffa redaktionerna för RS och Fast Food, prata om våra evenemang Restauranggalan, Årets Servitör, Dining Trends och Pizza SM eller teckna en specialprenumeration – du får tre prova-på-nummer av respektive tidning helt gratis.
Några smakprov ur schemat i RS monter:

- Henrik Norström från Lux bjuder på smakprov ur sin nya kokbok Mitt Nära Kök. Boken finns också till försäljning i montern till pangpriset 200 kronor.

- Chaîne des Rôtisseurs och Årets Unga Kock, Petter Viding från Julita Värdshus, serverar smakprov ur sin vinnarmeny.

- Svenska Kockars Förening bjuder på uppvisning i knivteknik och smakprov på småskaligt producerade ostar och glass.

Tisdagen den 20 april arrangeras Pizza-SM av tidningen Fast Food klockan 15.00 på Gastronomiska Mötesplatsen.
Sextiotalet pizzabagare ville vara med och tävla i svenska pizzamästerskapet. Bara fyra kunde komma till final, sedan det i urvalet tagits hänsyn till kreativitet, kvalitet och nytänkande. De fyra finalisterna, är:
* Tony Gerasovski från Pizzeria Fazana i Nyköping med bidraget Bison
* David Smith från Pizzeria Mums i Göteborg med bidraget El gran amor
* Evelina Wessberg från Två Pizzabagare i Malmö med bidraget Estia
* Hassan Saroee från Pizzapalatset i Kalmar med bidraget Lammpizza Orient.

Aktiviteter i RS /Fast Foods monter på GastroNord

Tisdag den 20 april

13.00–14.00 och 15.00– 16.00
Petter Viding är Årets Unga Kock
RS samarbetspartner Chaîne des Rôtisseurs anordnar varje år tävlingen Årets Unga Kock, i år vanns den av Petter Viding på Julita Värdshus. Möt honom och Chaîne des Rôtisseurs få ett smakprov ur vinnarmenyn.

Onsdag den 21 april

10.00–12.00
Petter Viding är Årets Unga Kock
Se program för tisdagen.

13.00–14.00
Uppvisning i knivteknik
Svenska Kockars Förening och elever från Sandvikens restaurangskola har en uppvisning i knivteknik och bjuder på tapas. Sandvikens restaurangskola vann årets upplaga av Juniormedaljen som arrangeras av SKF.

15.00–16.00
Möt Henrik Norström
Henrik, som driver restaurang Lux i Stockholm, vann med sin första kokbok Mitt nära kök kategorin à la carte för böcker av professionella kockar som delas ut av Måltidsakademien. Möt Henrik, få ett smakprov ur boken och köp ditt signerade exemplar till ett fantastiskt mässpris. I samarbete med förlaget Hall & Sterner.

Torsdag 22 april

15.00–16.00
Möt Henrik Norström
Se onsdagens program.

Fredag 23 april

13.00–14.00
Möt Jarse Ost och Jarse glass
Två småskaliga Järvsöföretag gästar montern och bjuder på smakprover i form av ost och ekologisk glass. I samarbete med Svenska Kockars Förening.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063