23948sdkhjf

Svenska Kocklandslaget i samarbete med Statoil

Varje dag stannar fler än 60 000 personer på Statoil för att äta eller ta en kaffepaus. Som ett led i att ytterligare utveckla sitt matutbud, Made to Go, har Statoil inlett ett samarbete med Svenska Kocklandslaget.
– För att möta det ökade behovet kring god och sund mat tycker vi att det är helt rätt att samarbeta med Svenska Kocklandslaget. Alltfler blir mer och mer kvalitetsmedvetna och kocklandslaget har ett välkänt varumärke som med sin gedigna kunskap både kan utbilda och inspirera vår personal samt utveckla nya och fräscha produkter, säger Helen Mellde, ansvarig för mat och dryck på Statoil, i ett pressmeddelande.
Under året ska samarbetet främst fokusera på att ge Statoils personal inspiration och utbildning kring god och bra mat. Dessutom kommer en utveckling av produkter att sätta igång och nya rätter ska finnas på menyn under nästa år.
– Statoil är en stark aktör inom mat och därför är det extra roligt att få vara med och ta fram nya produkter i form av annorlunda kombinationer och presentationer. Med utgångspunkt i bra råvaror kommer vi tillsammans att presentera goda erbjudanden som sticker ut, kommenterar Evert Bränd, projektledare för Svenska Kocklandslaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063