23948sdkhjf

Bästa lunchmackan koras i april

Hälsosamma, mättande mackor med hela maträtter i fyllningen är trenden bland de elva finalbidragen i Mack-SM 2010, som arrangeras av Sveriges bagare & konditorer under GastroNord.

Den 22 april avgörs vem som gör Sveriges godaste, mest nyskapande och nyttigaste macka i Mack-SM på GastroNord. De elva finalisterna är: Bodil Boström, Nisses Conditori i Holmsund utanför UmeåLinnéa Andersson, Livsmedelsprogrammet med inriktning för bagare och konditorer på Jämtlands gymnasium Marica Djordjievska, Café Schiller i Helsingborg Maria Östberg, KY-utbildningen för bagare och konditorer på Burgården skola i GöteborgLinnéa Träder, Livsmedelsprogrammet med inriktning för färsvaror och delikatess på Anders Ljungstedts gymnasium i LinköpingAngelica Barje, Bernards i JönköpingCarolina Falk, En liten smula i Norrtälje Johanna Zahlander, En liten smula i NorrtäljeAnders Johansson, Einars Konditori i Uddevalla Andreas Wädel, Konditori Amarant i TorshällaJenny Jeppsson, Fazer Amica på Akademiska sjukhuset i Uppsala

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078