23948sdkhjf

Pressbyrån = Korvbyrån

Pressbyrån byter namn på ett tjugotal butiker och satsar på mellanmål, där allt från glass till korv och ostmacka ingår.
I dag, måndagen den 1 mars, går startskottet för Pressbyråns nya litet lekfulla satsning där ett tjugotal butiker i Sverige får nya namn och skyltar. Namnbytet ingår i Pressbyråns satsning på mellanmål, där allt från glass till korv och ostsmörgås ingår. Inför satsningen har Pressbyrån även undersökt svenska folkets mellanmålsvanor.
Bli därför inte förvånad om en Pressbyråbutik nära dig har döpts om till exempelvis Kanelbullebyrån, Glassbyrån, Bananbyrån, Ostsmörgåsbyrån, Korvbyrån eller Mellanmålsbyrån. Tanken är, enligt Pressbyrån, att mellanmålssatsningen ska synas i alla butiker och på den nya samlingssidan www.mellanmalsbyran.se kan man tycka till om vad som är ett mellanmål, och även vinna mellanmål till sig själv och sina vänner.
Den 11, 19 och 26 mars mellan klockan 11-13 utlovas det dessutom extra mellanmålsfester på Fridhemsplans och Tekniska Högskolans T-bana i Stockholm samt på Esplanaden i Sundsvall.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062