23948sdkhjf

Nya krögare på Marinmuseum

Från den 1 november tar krögarparet Joakim Bengtsson och Camilla Rosengren över restaurangverksamheten på Marinmuseum i Karlskrona.

Svensk


husmanskost, affärsluncher, kvällsöppet och en satsning på matigare


salladsbufféer. Det blir resultatet när Marinmuseums restaurang nu


byter ägare.Jarramas Brygga döps om till Skeppsgossen när krögarparet


Joakim Bengtsson och Camilla Rosengren tar över verksamheten.- Vi


ser verkligen fram emot detta. Marinmuseum erbjuder Karlskronas finaste


läge och vi tänker utnyttja det fullt ut, säger Joakim Bengtsson.Förutom en del omändringar i lokalen så kommer den största


skillnaden att synas på menyn. Med svensk husmanskost vill de båda


krögarna fresta matsugna besökare och lunchgäster. - Det blir


klassisk och god svensk mat. Vi satsar också på en ny salladsbuffé där


våra gäster kan komponera ihop grönsaker med exempelvis räkor, skinka,


kräftstjärtar och hemmagjorda dressingar, förklarar Joakim Bengtsson.Speciella


affärsluncher med finrätter som Wallenbergare och Sjömansbiff är en


annan nyhet, och från slutet av januari kommer Skeppsgossen även att ha


öppet kvällstid. - Då tänker vi erbjuda en finare a la carte och


svenskodlade viner. Mat som torskrygg, laxfilé och lamm kommer att


finnas på menyn, säger Joakim Bengtsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078