Nya krögare på Marinmuseum
Svensk
husmanskost, affärsluncher, kvällsöppet och en satsning på matigare
salladsbufféer. Det blir resultatet när Marinmuseums restaurang nu
byter ägare.Jarramas Brygga döps om till Skeppsgossen när krögarparet
Joakim Bengtsson och Camilla Rosengren tar över verksamheten.- Vi
ser verkligen fram emot detta. Marinmuseum erbjuder Karlskronas finaste
läge och vi tänker utnyttja det fullt ut, säger Joakim Bengtsson.Förutom en del omändringar i lokalen så kommer den största
skillnaden att synas på menyn. Med svensk husmanskost vill de båda
krögarna fresta matsugna besökare och lunchgäster. - Det blir
klassisk och god svensk mat. Vi satsar också på en ny salladsbuffé där
våra gäster kan komponera ihop grönsaker med exempelvis räkor, skinka,
kräftstjärtar och hemmagjorda dressingar, förklarar Joakim Bengtsson.Speciella
affärsluncher med finrätter som Wallenbergare och Sjömansbiff är en
annan nyhet, och från slutet av januari kommer Skeppsgossen även att ha
öppet kvällstid. - Då tänker vi erbjuda en finare a la carte och
svenskodlade viner. Mat som torskrygg, laxfilé och lamm kommer att
finnas på menyn, säger Joakim Bengtsson.