23948sdkhjf

Mannerström landar på Arlanda

Idag öppnar Andersson Food & Akvavit på Arlanda flygplats. De skandinaviska minirätterna har komponerats av Leif Mannerström på Sjömagasinet i Göteborg.
Andersson Food & Akvavit är ett franchisekoncept anpassat för internationella flygplatser och centrala citylägen. Målet är att etablera 100 enheter runtom i världen.

Den första Andersson Food & Akvavit öppnade på Landvetters flygplats i maj 2008. Den 17 februari slog man också upp portarna på Arlanda flygplats, i den utbyggda delen av terminal 5.
»Behovet av att äta något lätt och smakfullt, snabbt och vänliga serverat i en avkopplande miljö är extra stort i väntan på flyget«, säger Karin Åman, projektledare på Andersson Food & Akvavit.

Mästerkocken Leif Mannerström står bakom de skandinaviska smårätterna på menyn. För den dagliga driften svarar Scandinavian Service Partner, SSP.
»Vi är glada att kunna erbjuda Arlandas resenärer ett attraktivt koncept med både varm mat och fantastiskt goda smårätter i den här expansiva delen av flygplatsen«, säger Raine Englund, driftsdirektör på SSP.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125