Mannerström landar på Arlanda
Idag öppnar Andersson Food & Akvavit på Arlanda flygplats. De skandinaviska minirätterna har komponerats av Leif Mannerström på Sjömagasinet i Göteborg.
Den första Andersson Food & Akvavit öppnade på Landvetters flygplats i maj 2008. Den 17 februari slog man också upp portarna på Arlanda flygplats, i den utbyggda delen av terminal 5.
»Behovet av att äta något lätt och smakfullt, snabbt och vänliga serverat i en avkopplande miljö är extra stort i väntan på flyget«, säger Karin Åman, projektledare på Andersson Food & Akvavit.
Mästerkocken Leif Mannerström står bakom de skandinaviska smårätterna på menyn. För den dagliga driften svarar Scandinavian Service Partner, SSP.
»Vi är glada att kunna erbjuda Arlandas resenärer ett attraktivt koncept med både varm mat och fantastiskt goda smårätter i den här expansiva delen av flygplatsen«, säger Raine Englund, driftsdirektör på SSP.