23948sdkhjf

Ny mässa samlar Sydsverige

I slutet av mars är det premiär för hotell- och restaurangmässan easyFairs Horeca i Malmö. Cirka hundra lokala och nationella utställare är på plats.
På plats är även Paul Svensson, kökschef på restaurang F12 i Stockholm och känd från programmet ”Matakuten” i TV4.
»Paul kommer till exempel prata om hur man sätter guldkant på enkla och bortglömda råvaror för att behålla en lönsamhet i driften – ett ämne som lämpar sig väldig väl med tanke på det finansiella lägget just nu«, säger Ann-Kristin Mogren, projektledare för easyFairs Horeca.

Bland seminarierna hittas också fler kända talare från södra Sverige. Rolf Axel Nordström från restaurang Ängavallen, vars restaurang blivit utsedd till Årets Ekokrog av White Guide, talar om kulinariskt och ekologiskt från jord till bord. Ett annat känt ansikte för regionen är Tareq Taylor som på sina många resor samlar på sig kunskap om rådande trender i världen, vilka han kommer att prata om på mässan.

»Målet är att skapa en mötesplats där branschen i Sydsverige kan träffas, utbyta erfarenheter, träffa nya leverantörer och ta med sig ny kunskap som direkt kan användas i det dagliga arbetet«, fortsätter Ann-Kristin Mogren.

EasyFairs Horeca går av stapeln den 25-26 mars på Malmömässan.

LÄS MER om mässan här .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078