23948sdkhjf

Varma fiskar på Solvalla

Stockholm Fisk-gruppen tar över driften av restaurangverksamheten på Solvalla i Bromma. Förhoppningen är att locka nya målgrupper till Nordens största travbana.

Restaurangverksamheten på Solvalla drivs för närvarande av Scandinavian Service Partner, SSP. Stockholm Fisk-gruppen tar över driften från och med 1 februari 2009.Förutom uppdaterade menyer och andra förändringar på plats kommer Solvallas gäster även erbjudas temakvällar såsom vin- och champagneprovning, matlagningskvällar och andra nyutvecklade och redan genomarbetade koncept, allt i Stockholm Fisk Gruppens regi. »Vi ser fram emot att få överraska både trogna besökare men att också få locka nya målgrupper till Solvalla. Våra koncept kommer att genomsyra alla olika restauranger på Solvalla«, säger Eva Helmersen, vd på Stockholm Fisk Gruppen.Fakta Stockholm Fisk GruppenStockholm Fisk Gruppen består idag tillsammans med delägarna Melandersgruppen av Stockholm Fisk Vasagatan och i Sky City, Ulla Winbladh, Sjöpaviljongen och Southside. Melanders i Östermalmshallen, Söderhallarna, Hötorgshallen, Täby Centrum, Forum Nacka, Waxholm, Skeppsbron, Melanders Butik och Brasserie (öppnas i mitten av november), Wedholms Fisk samt Tysta Mari.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063