23948sdkhjf

Meze och grillat breddar snabbmaten

Den 22 oktober såg två nya snabbmatskoncept dagens ljus i samband med Nacka Centrums nypremiär. Grillat à la New York och meze från Mellanöstern står på menyn.

Med Big Hank´s och Lailah ska ägaren MultiFood höja nivån och den kulinariska kvaliteten inom segmentet fast casual dining. »Big Hank's är en grillrestaurang med inspiration och estetik från New York. Det är inget nytt unikt koncept, utan snarare ett nytt angreppssätt på ett välkänt manér. Att servera mat från Mellanöstern på Lailah blir en större utmaning eftersom det inte är helt etablerat med meze inom svensk snabbmat«, säger Amir Nabi, vd på MultiFood.För den grafiska identiteten, arkitektur och inredningsdesign står företaget Stylt. »Paketeringen blir restaurangernas största konkurrensfördel. När nivån höjts kan man ta bättre betalt. Det är en av målsättningarna för vårt arbetssätt med att skapa helhetskoncept för ett företag«, säger Lars Magnusson, vd på Stylt.Koncepten är som gjorda för expansion, men till en början riktas allt fokus på restaurangerna i Nacka Centrum.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062