23948sdkhjf

Amatörtävling med söndagsmat

Mat- och dryckessajten Tasteline vill slå ett slag för den hederliga söndagsmiddagen i årets upplaga av Årets Hemmakock. Gärna med landskapsprägel.

»Söndagsmiddagen är trendig igen, säger Magdalena Kvarning, chefredaktör på Tasteline. Den ger ett perfekt tillfälle att umgås med vänner och familj på ett sätt som vi kanske borde göra oftare. Vad passar väl bättre än att låta alla entusiatiska hemmakockar där ute ta fram nya recept som gör söndagsmiddagen till ”den nya brunchen?«Årets tävling är den nionde i ordningen. Huvudingrediensen ska vara framdelskött av nöt och receptet vara präglat av ett specifikt landskap.»Genom att uppmana de tävlande att ge sitt bidrag med tydlig landskapsprägel hoppas vi kunna göra en provkarta på söndagsmiddagar från hela Sverige«, säger Magdalena Kvarning.Alla som inte arbetar som proffs med mat är välkomna att skicka in sina tävlingsbidrag. Av 25 delfinalister kommer fyra stycken gå vidare till finalen den 13 november i Stockholm.LÄS MERwww.tasteline.com/aretshemmakock.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079