23948sdkhjf

Hälsotävling blir del av gala

I fyra år har tidningen RS arrangerat Årets hälsorestaurang. Numera ingår tävlingen som en priskategori i Restauranggalan 2008. Sista dag för nominering är 15 augusti.
Samtidigt som Årets hälsorestaurang blir en del av jättefesten Restauranggalan 2008 försvinner indelningen i restaurang- och företagsklass, liksom det tidigare namnet Santé. Syftet med tävlingen är att premiera de restauranger som erbjuder människor att kunna äta bättre genom kreativa och genomtänkta koncept på hälsosam mat.

I fjol kom det in tävlingsbidrag från såväl snabbmatskedjor och vägkrogar som delibutiker och finkrogar.
»Vi hoppas se samma bredd hos de nominerade företagen även i år, eftersom fokus på hälsa har kommit att genomsyra tänket på restauranger i alla segment«, säger Lena Ilkjaer, chefredaktör på RS.

Årets hälsorestaurang 2007 blev STF Storulvån Fjällstation i Jämtland och AB Tetra Pak Restaurangservice i Lund.

2008 års vinnare, alltså bara en, kommer att utses av en kunnig jury och presenteras på Restauranggalan som äger rum den 3 november i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm.

Nominera din egen eller någon annans restaurang på www.restauranggalan.se . Där kan du också beställa biljetter till galan och läsa mer om övriga priskategorier.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079