23948sdkhjf

Tom och Tommy avslöjar knepen

Arla, huvudsponsor till Årets Kock, har startat en konsumentsajt på temat ”Bli din egen Årets Kock”. Först ut att ge inspiration är kockarna Tom Sjöstedt och Tommy Myllymäki.
»En god entrecôte börjar man laga redan när man köper köttet. Det ska vara mycket insprängt fett, kännas fast och ha en mörkröd färg«, förklarar Tom Sjöstedt, Årets Kock 2008, i en av de mycket pedagogiska kortfilmerna på Arlas nya matsajt.

Tommy Myllymäki, Årets Kock 2007, visar hur man ”dressar” en sallad och avslöjar knepet bakom en perfekt äggformad kula chokladmousse.

Förutom de små instruktionsfilmerna med tips på hur man lyckas i köket innehåller sajten festliga recept komponerade av Tom och Tommy, en kryddguide samt information om Arlas produkter.

Under året kommer sajten att utökas med fler områden och fler kockar som vunnit Årets Kock deltar på olika sätt.
»Årets Kock och Arla har samarbetat ända sedan tävlingen introducerades, den nya sajten är ett steg i att förtydliga detta. I år passar det extra bra att lyfta fram tävlingen eftersom den firar 25 år«, säger Mette Rehnström på Arla Foods.

Sajten hittar du på www.arla.se/aretskock .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078