23948sdkhjf

NSP öppnar vägkrog

Burger Kings största franchisetagare i Norden, Nordic Service Partner (NSP), kommer att öppna vägkrog norr om Malmö. Med tanke på NSP:s expansionstakt lär det inte bli den enda.
Bolaget ser en snabb tillväxt av restauranger med lite bättre service och kvalitet där maten kostar upp till 150 kronor. Fast casual dining om man så vill.
»Vi ser att samma behov som finns i stadskärnorna finns längs vägarna. Vi öppnar ett sådant ställe norr om Malmö där vi kommer att erbjuda ett brett utbud av moderna produkter«, berättade NSP:s vd Ulf Wahlstedt under Remiums kapitalmarknadsdag den 11 mars.

Potentialen inom snabbmatssegmentet är fortsatt stor, menar Ulf Wahlstedt, bland annat på grund av att det inte finns så många svenska snabbmatskedjor.
»Det är i segmentet bekväma måltidslösningar tillväxten finns. Det som driver detta är tillgängligheten. Det ska gå att köpa maten när som helst. Men då måste det också finnas ett utbud att välja mellan. Ena dagen vill du ha hamburgare, nästa dag thai«, säger han.

Källa: Dagens Nyheter
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062