23948sdkhjf

Mer krog för Aujalay

Det blir en krog i Stockholm för Markus Aujalay, Årets Kock 2004. Han tar över Winterviken café och festvåningar i Gröndal. Markus är också aktuell med krog i Åre.
»Vi fortsätter med banketter, middagar och events och vill vara ett alternativ till de bästa festvåningarna i stan«, säger Markus Aujalay till Metro.

Wintervikens festvåning och kafé ligger i Alfred Nobels gamla lokaler och har med sin stora festsal goda möjligheter att konkurrera med Vinterträdgården på Grand Hôtel, Cirkus och Stockholms stadshus. Priserna kommer att stiga.
»Ja, men så kommer kvaliteten i festvåningen att höjas. Kafépriserna kommer däremot att vara ungefär desamma. Det är redan så dyrt att fika i Stockholm«, fortsätter Markus.

Senare i år öppnar Markus Aujalay krog i Åre tillsammans med Melker Andersson och Danyel Couet från Grupp F12. De har tagit Marmites lokaler efter Ulrika och Carina Brydling. Så det blir ett händelserikt 2008 för Markus, men han vill mer.
»Drömmen är fortfarande att öppna en egen krog i stan. Men den skjuts fram lite i och med det projektet i Gröndal«, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078