23948sdkhjf

Mannerström lagar sjukhusmat

LunchExpress presenterade nyligen sitt nya koncept inom kyld färdiglagad sjukhus- och personalmat – husman à la Leif Mannerström serverat ur en automat.
Den 31 maj blev Högsbo Sjukhus i Göteborg först med automatmaten »Mannerströms husmanskost«, ett alternativ till sjukhusmatsalens utbud.
»I första hand vänder vi oss till dagpatienter och personal på sjukhuset. Styrkan i vårt koncept är kvaliteten, men också att maten finns tillgänglig dygnet runt tack vare automater«, säger Anders Nilsson, LunchExpress grundare och VD.

Tillsammans med LunchExpress kockar har Leif Mannerström tagit fram klassiska svenska husmansrätter.
»På sätt och vis utmanar vi hela etablissemanget inom färdiglagade rätter sett till smak, utseende och näringsberäkning. Mat tillagad på bra råvaror med goda smaker som är aptitligt upplagd kan vara dagens höjdpunkt för en åldring eller sjukhuspatient«, menar Leif Mannerström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063