Den miljömedvetna restaurangen bör inte servera ål. Ålen är ny i WWF:s senaste konsumentguide över arter som hotas av utfiskning. Förutom torsken ligger också hälleflundra, kolja och tropiska räkor i riskzonen. Läs mer på www.wwf.seServera gärna!abborre, blåmusslor, gråsej, gädda, gös från insjö, hummer, burfågad svensk krabba, lax (kompensationsutsatt), sill, strömming, skarpsill, skrubbskädda (vanlig flundra), vildfångad och odlad fisk som är miljömärktLåt bli!Hajar, rockor, hälleflundra, kolja, lax (vildfångad från hotade bestånd), tropiska räkor, blåfenad tonfisk, torsk, ålTänk efter!Havskräfta, krabba, lax (odlad, som inte är miljömärkt), makrill, nordhavsräka, piggvar, regnbåge, röding, öring, rödspätta/rödspotta, rödtunga, sik, siklöja, tonfisk, norsk arktisk torsk