23948sdkhjf

Kocklandslaget utmanar världseliten

De är bäst i världen efter att ha blivit olympiska mästare vid OS i Erfurt 2000. Nu är det dags för World Cup i Luxemburg. En tävling som låter laget känna på dagsformen inför kommande OS 2004.Tävlingen pågår mellan den 16 och 20 november. Redan första tävlingsdagen ställer Sverige upp i det Kalla köket. I år har laget valt temat is och snö. På ett 16 kvm stort bord kommer maten att ställas i en vacker scenografi. Några tallrikar används som prov till juryn som består av internationellt mycket professionella personer med rik erfarenhet från gastronomins värld.Den 19 november stiger temperaturen, då tävlar laget i det Varma köket som består av förrätt, huvudrätt och dessert för 110 personer. Juryn tar slumpmässigt ut tallrikar för smakprov vilket kräver en genomgående hög klass på maten.Svenska Kocklandslaget kom 5:a i den senaste World Cup-tävlingen, som arrangeras vart fjärde år och nu vill de naturligtvis förbättra sin placering. Vill ni följa Sveriges lag under dess gastronomiska utmaningar?Besök www.svenskakocklandslaget.nu. eller foodnet.se(RS)
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064