23948sdkhjf

Conrans på Berns

Nyligen öppnade Berns i Stockholm efter en omfattande renovering. Det är den kände, engelske design- och krogkungen Sir Terence Conran som satt sin prägel på restaurangen. Allt är designat in i minsta detalj, från saltkar till bord och stolar.Det är Conrans sjuttonde restaurang i världen och den första i Skandinavien.Det blir många matnyheter där en stor skaldjursbuffé alltid finns uppdukad och man har också gjort en satsning på konditorisidan genom att anställa landslagskocken Magnus Johansson som konditorchef. Kökschef blir Neil Ponsonby, närmast från Sergel Plaza Hotel i Stockholm.Köket har byggts om till ett effektivt produktionskök, line kitchen, med en öppnare planlösning, speciellt för att klara stora volymer.Bya Berns tar 250 gäster i restaurangen samt 150 i avdelningen Bar&Grill. Det kommer även att finnas café och en cocktailbar. Det blir en av Stockholms största restauranger med mer än 100 nyanställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064