23948sdkhjf

Kista nästa för K-Märkt – lägger till affärsben

Sodexos dotterbolag adderar affärsbenet Reception & Möten till sin restaurang- och kaféverksamhet.

I december i fjol blev restaurang- och kafékedjan K-Märkt, grundad i Stockholm 2014,  ett helägt dotterbolag till Sodexo med den tydliga ambitionen att dela erfarenheter för att kunna växa. 

Nu syns det första konkreta resultatet. Våren 2025 öppnar K-Märkt en ny restaurang i Kista Science Tower. I samma tar bolaget över både reception och konferensanläggning och införlivar verksamheten i det nya affärsbenet Reception & Möten. Efter sommaren väntar även ett matkafé på samma adress. Det meddelar K-Märkt i ett inlägg på Linkedin.

Och detta är bara början, utlovar K-Märkt, vars verksamhet i nuläget omfattar sex restauranger och kaféer samt cateringverksamhet och e-handel i Stockholmsområdet,

”För ett decennium sen öppnade vi vår allra första restaurang i Garnisonen, Stockholm. På den tiden var det inte världens härligaste plats – mest betong, grått och trist. Ihop med Vasakronan och med hjälp av god mat, doften av nybakta bullar, ett glatt leende och fokus på kvalitet och hållbarhet har den bilden förändrats. Idag är Garnisonen både coolt och härligt. För tusan – Happy Socks har sitt huvudkontor där. Så nu ser vi fram emot att flytta in i Science Tower och tillsammans med Vasakronan tänker vi göra samma sak igen”, uppger Jens Dolk, vd för K-märkt, i inlägget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079