23948sdkhjf

Pop up med enbart veganska burgare

Matsatsningen på Söderhallarna i Stockholm har i veckan utökats med pop up-restaurangen Vegan Burger Bar. Det är Bun Meat Bun som ligger bakom konceptet som började som en vegansk "take over-kampanj" och nu testas i en helt egen restaurang.

Läs också: Stor oro på restaurangerna inför stängningen av Söderhallarna

Bun Meat Bun har funnits i Söderhallarna vid Medborgarplatsen på Södermalm i fem år. Det nya Vegan Burger Bar-konceptet ska testas på samma plats i sex månader.

– Matmeckat Söderhallarna är en perfekt plats att testa detta koncept på. Vi ser en stor efterfrågan på vegetarisk och i synnerhet vegansk mat här. Målsättningen är att erbjuda riktigt bra vegansk snabbmat, något vi känt saknats på marknaden, säger Emma Johansson, district manager på Bun Meat Bun, i en kommentar.

Mikael Gillerlöv, Atrium Ljungbergs fastighetschef i Söderhallarna, menar att konceptet ligger helt rätt i tiden.

– Vi välkomnar nya initiativ som driver matutvecklingen framåt, inte minst utifrån ett hållbarhetsperspektiv, och som erbjuder våra besökare möjlighet till både lärande och nya smakupplevelser.

Kommentera en artikel
Annons
Annons
Annons
Utvalda artiklar

    Nyhetsbrev

    Sänd till en kollega

    0.083