23948sdkhjf

Löfbergs tar med sig Sproud till restaurangerna

Företaget bakom det ärtbaserade mjölksubstitutet Sproud Barista inleder ett samarbete med Löfbergs. Samarbetet innebär att Löfbergs tar med sig Sprouds produkter till sina hotell-, restaurang- och kafékunder.

Vi är superglada över att teama upp med Löfbergs som kommer att plocka med sig våra schyssta, växtbaserade produkter ut på fältet. Vi är två företag som delar passionen för en god och hållbar utveckling och därför matchar varandra väldigt bra, precis som våra produkter gör, säger Sammy Challal, channel partnership manager på Sproud.

Malmöbaserade Sproud lanserades 2018 som den första ärtbaserade drycken i Europa. I sortimentet ingår bland annat Sproud Barista, ett krämigt växtbaserat mjölksubstitut utvecklat av professionella baristor. 

För Löfbergs är samarbetet en del i arbetet att bidra til en cirkulär omställning inom kaffebranschen.

– Vi ser fram mot ett långsiktigt samarbete där vi kan möta en växande skara kaffeälskare som vill ha goda produkter som är bra för planeten, säger Stefan Ekdahl, försäljningsdirektör på Löfbergs.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078