Ny Brisket & Friends-krog med egen öl
Barbecue-entusiasten Ludvig Åström och kocken Niklas Elshazly öppnade sitt framgångsrika smokehouse i Årsta industriområde i maj 2016. Nu öppnar de ytterligare en Brisket & Friends-restaurang, denna gång på Upplandsgatan i centrala Stockholm.
Brisket & Friends har både vunnit pris på Fastfood Awards (Årets streetfood-vinnare förra året) och tilldelats en Gulddrake som Stockholms bästa budgetkrog. Framgångsrecepet är att krogen röker allt kött i äkta amerikanska rökar från Oklahoma med hickoryträ som importeras från USA.
Den nya krogen i Vasastan blir en kvällsrestaurang där fokus läggs på barbeque och öl, inklusive det nystartade ölmärket Big Bone Brews som bryggs av PKLK bryggeri direkt för Brisket & Friends. Även vegetariska alternativ utlovas.
Brisket & Friends öppnar i La Olivas gamla lokaler den 22 februari.