23948sdkhjf

Från Adria till Brilllo

Han har utsetts till ny kökschef på Taverna Brillo och kommer närmast från Adria Ristorante & Bar.

Edoardo Ottati har utsetts till ny kökschef på Taverna Brillo och börjar på nya jobbet i februari. Han har ett förflutet från flera restauranger i Stockholm med inledde karriären i Neapel.

Uppdraget blir att vidareutveckla köket mot en bättre kännedom om det italienska köket.

-Vi har under en period sökt efter en person som kan få in ännu mer av det italienska köket och kan tillföra inspiration i vårt kök. Vår restaurang har länge varit populär, vi är fortfarande den mest bokade restaurangen i Sverige och maten ser vi som en stor anledning till det. Därför är det extra kul att Ed har tackat ja till att komma till oss och sprida kunskap och glädje, säger Peder Lindh, restaurangchef på Taverna Brillo.

Han har tidigare gästspelat på restaurangen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063