Nu lanseras Scandic Culinary Team
Laget består av sju kockar från olika svenska Scandichotell som under ett år ska uppdatera kedjans restaurangutbud, servering och upplevelse.
Under ledning av kökschef Patrick Tribo kommer Culinary Team under ett år träffas regelbundet. Deltar i första teamet gör Ida Franzén från Scandic Karlskrona, Mattias Karhu från Scandic Opalen, Kristoffer Brantefalk från Scandic Sundsvall Nord, Marco De Mitri från Scandic Winn, Jason Berridge från Scandic Alvik, Jimmy Löwenmark från Scandic Anglais och Jonny Hamnell från Scandic Segevång.
– Scandic har ett stort antal restauranger över hela landet som alla har olika styrkor och specialiteter. Utmaningen för Culinary Team ligger i att ta tillvara på bredden i vårt erbjudande och bygga på styrkorna i varje kök. Det kommer att bli en mycket spännande resa som förhoppningsvis kan inspirera såväl våra medarbetare som gäster, säger Patrick Tribo, kökschef på Scandic.