23948sdkhjf

De ska ta tillbaka korvkiosken

Mikael Norberg, Roland "Rolle" Persson och Carl Ander ligger bakom nya Korvkultur, ett nytt koncept för gourmetkorv.

Lyssna på Fast Food Magazines Lisbeth Raudens samtal med Roland "Rolle" Persson och Mikael Norberg i poddform här.

Kocken Roland ” Rolle” Persson har parallellt med kockkarriären på bland annat KB närt en korvkarriär. Redan under 80-talet utvecklade han finkorvar på KB. Nu vill han ta ut korven till folket och gatan i sin nya satsning Korvkultur.

Premiären för Korvkultur äger rum på Korvfestivalen i mars på agendan närmast för Korvkultur står nu förfining av menykonceptet och sökandet efter lokaler i Stockholm där gourmetkorven ska göra sin debut.Visionen är att skapa små korvbistros samt öppnndet av en del kiosker, men även att rulla ut mobila enheter i köpcentrum och flygplatser och ”korvtrucks”. Mikael Norberg har ett förflutet inom It och media.

Läs en längre intervju med Roland "Rolle" Persson och Mikael Norberg i kommande numret av Fast Food Magazine som är ute snart.

Förutom Roland "Rolle" Persson och Mikael Norberg är Carl Ander medgrundare och aktiv i företaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062