23948sdkhjf

Kökschefsduo till Park Inn by Radisson

Restaurangen på hotellet i Lund har nya kökschefer med förflutet hos Brogatan, Hamnkrogen i Torekov och Stortorget i Lund.

Henrik Forsbrant och Patrik Persson är nya kökschefer  i restaurangen hos Park Inn by Radisson Lund.

De nya kökscheferna har lång erfarenhet från såväl fine dining-restauranger, skånska krogar och internationella kök och har tidigare jobbat på Brogatan, Hamnkrogen i Torekov, Hamnkrogen i Båstad, Stortorget i Lund och på restauranger utomlands.

Kockarna satsar på en meny med både smårätter och soppor förutom vegetariska och klassiska huvudrätter. 

– Allt vi tillagar har influenser från de kök vi jobbat i. Jag tycker om utmaningen att få en traditionell rätt att lyfta smakmässigt och även att låta grönsaker vara i centrum, säger Patrik Persson i en kommentar.

Duon har en passion för att kombinera hantverk och tänk från fransk bistro med lokala ingredienser.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094