Nu öppnar Dogfood
Flippin´ Burgers Jon Widegren öppnar Dogfood i huset Chockladfabriken på Industrigatan 2 på Kungsholmen i Stockholm. Konceptet bygger på korv med bröd och ingridienserna är framtagna i samarbete med Korvhantverk Stockholm respektive Magnus Johansson Konditori och Bageri. Alla pålägg lagas från grunden i produktionsköket på Lådan.
– För oss är det tillbaka till rötterna på många sätt. Läget i början av Industrigatan är på vägen ner till "gamla" Flippin på Kungsholms strand där allt en gång började för fem år sedan. Och då i början hade vi även en kort period med korv på menyn, från just Korvhantverk. Men eftersom alla köpte burgare fick vi plocka bort den, säger Jon Widegren i en kommentar.
Restaurangen drivs av Isac Ferner som varit med sedan Flippin´ Burgers startade. För att komma nära ursprungsidéen med korvkiosk så sker själva tillagningen som i en korvkiosk på stekbord och med klämgrillar.