OS-guld till Stockholm Culinary Team
Stockholmarnas eget landslag tog guld i Culinary Olympics som avgjorts i Erfurt Tyskland. Laget var ett av de favorittippade sedan de segrat senast i OS 2014. Laget har ofta varit ett steg till segrar och framgångar i andra tävlingar.
Här är mer om SCT-laget.
Källa: lagets facebook:
Fakta: Stockholm Culinary Team: Stockholm Culinary Team startades i början av 1990 och ägs av Svenska Kockars Förening, Stockholm/Uppland. Många stora kockar och konditorer har börjat sin tävlingskarriär i SCT, bland annat Magnus Ek som driver Oaxen samt stjärnkonditorerna Daniel Roos och Per Klein. Idag är det fyra medlemmar ur Svenska Kocklandslaget som tävlat för Stockholm Culinary Team.
Laget: Andreas Printz (Egenföretagare, Filipssons mat och diverse),
Victor Magdeburg (Hantverk),
Tommy Eriksson (Högberga Gård),
Tobias Olausson (Lennarts Konditori),
Sabina Karlsson (Ett Bageri),
Max Thörnvall (Griffin’s Steak- house),
Magnus Rylander (Tennstopet),
Jens Bergstrand (Griffin’s Steakhouse),
Jenny Sjöholm (Nytorget 6),
Desirée Jaks (Agrikultur),
Cissi Strand (Operakällaren),
Anders Karlsson (The Absolut Company)
Marknadsför inlägg