Superförnöjd, säger Örjan Johannessen till Prata Mat.
USA har gjort en jättebra insats och Tommy Myllymäki är mycket skicklig, säger Örjan Johannesson i en unik intervju med Prata Mat strax innan prisutdelningen.
Fakta om Örjan Johannessen:
29 år, uppvvuxen i Austevoll kommun utanför Bergen.
Han sbörjade som lärling vid Hotell Neptun Bergen i 2004 och tog kockexamen 2005.
Till nyligen jobbade han på Mathuset Solvold i Sandefjord, Gastronomisk institut i Stavanger och i Det Norske Kokkelandslaget.
I dag jobbar Ørjan på Bekkjarvik Gjestgiveri i hemkommunen Austevoll.
På meritlistan står en rad utmärkelser som guld plass i Bocuse d´Or Europe i 2012, vinnare av Årets kokk i 2013 i Norge och tog brons i Bocuse d'Or Europe i 2014 som ägde rum i Stockholm i våras, då Tommy Myllymäki segrade.