23948sdkhjf

Vinnare Restauranggalan 2014

Restauranggalan går av stapeln ikväll måndagen 3 november på Cirkus i Stockholm inför cirka 500 personer.
Restauranggalan 2014 arrangerades av tidningen RS – Restauranger & Storkök i samarbete med yrkesföreningarna Svenska Kockars Förening, Svenska Sommelierföreningen och Sveriges Bartenders Gille. Övriga samarbetspartners till R&S är Sveriges Bästa Bord, Gastronomi Sverige, Chaîne des. Foodnet rapporterar live från Cirkus. (Foto: Magnus Sandberg)

Årets servitör:

Oskar Ahlvin, Linnea Art, Göteborg



Årets ölutvecklare:

Brekeriet, Petra Öhman



Årets hälsokoncept:

Kalf & Hansen, Stockholm



Årets innovatör:

Mathias Dahlgren, Stockholm



Årets Barkoncept:

Tweed, Stockholm



Årets smaksättare:

Lux dag för dag, Stockholm



Årets Framtidslöfte:

Maya Samuelsson



Årets klassiker (ny kategori för i år):

Stadshuskällaren, Stockholm



Årets krogmiljö:

Printz, Stockholm



Årets hållbara krog:

Jazzköket, Östersund



Årets sommelier:

Patrik Strömsten



Årets leverantör:

Skånemejerier



Årets matsalsteam:

Upper House, Göteborg



Årets krögare:

Malin Söderström



RS hederspris:

Monica Sander

SKF och RS ungdomsstipendium:

Emilie Johansson



Årets krog:

Koka, Göteborg

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08