23948sdkhjf

Debatt på Årets Servitör: Ska kocken ta över matsalen?

Maten ska lagas. Men hur ska den serveras? Vad ska servitörerna göra om allt fler kockar kliver ut i matsalen?
Vad en kock kan och gör känner alla till. Men hur maten kommer på bordet och servitörens kompetens ser ut är mer oklar. Matsalsmedarbetarnas roll i förändras. Servitören har en nyckelroll i länken mellan kök och matsal och en unik kompetens.

Paneldiskussion om servitörens roll innan finalen i Årets servitör på Cirkus, måndag den 3 november.
I panelen
Anneli Öster, restaurang- och matsalspecialist. och gästföreläsare/utbildare på RHS Restaurang & Hotellhögskolan i Grythyttan

Karina Tholin, ordförande, Svenska Sommelierföreningen

Michaela Sarfati – Årets Servitör 2013, nu Head Waiter’s assistant på trestjärniga Michelinkrogen Fat Duck,

Pontus Fritiof, kock, krögare, entreprenör

Viggo Cavling, journalist, restaurangkritiker, professionell gäst

Moderator:

Lisbeth Rauden, chefredaktör, RS
Datum: 3 november 2014
Tid: 16.45-17.25
Plats: Salongen på Cirkus i Stockholm

Länk till hemsida Årets Servitör:

http://www.trippus.se/web/presentation/web.aspx?evid=zGdM8PWFG3VGPFcxDiwHdw==&ecid=B7yhb+172uUZntsI0lFgHQ==&ln=swe&emid=9hIeit+f9aegFyIU69PaAw==&view=infopage&template=desktoph

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.135