23948sdkhjf

Fina bullar på Fotografiska

FOTOGRAFISKA EVENT & KONFERENS har knutit två konditorer på högsta internationella nivå till verksamheten. Nu flyttar de in i lokalerna på Stadsgårdskajen med sitt bageri skriver sajten Meetings.se

Sedan i höstas har brödet och konditorivarorna i kafé-, restaurang och eventverksamheten levererats av Dessert och choklad Stockholm, skriver sajten Meetings.se. Företaget drivs av två konditorer i internationell toppklass: Conrad Tyrsén har ett färskt VM-silver med kocklandslaget i bagaget och utsågs till Årets konditor 2009. Ted Johansson har såväl OS-guld som VM-guld på meritlistan. Till sommaren utvecklas samarbetet när de flyttar in på Fotografiska med ett fullt utrustat bageri.Det var efter en förfrågan från kocken Paul Svensson, knuten till Fotografiska som matinspiratör och konceptutvecklare, som samarbetet inleddes.– Han fick i uppdrag att hitta ett bageri han litade på och som kunde leva upp till Fotografiskas höga kvalitetskrav. Så småningom fick vi även frågan om vi ville ha vårt bageri i lokalerna och vi kan inte tänka oss ett bättre ställe att vara på, säger Conrad Tyrsén. Sedan en tid har de två kompanjonerna lagt tävlandet åt sidan. I stället är det fullt upp med den egna verksamheten. Huvudfokus för det nya bageriet är att se till så Fotografiska är självförsörjande på bröd och konditorivaror.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062