Snabbmat, café-, och restaurang under ett tak
– Två stora
branschmässor under ett tak innebär att hela branschen - såväl stjärnkrögaren
som caféägaren - hittar något matnyttigt bland produkter, utställare och
seminarier på mässorna, säger Ann-Kristin Mogren, projektledare för mässorna.200 utställare
kommer att visa produkter, tjänster, nyheter och trender inom snabbmat, café
och restaurang under de bägge dagarna dagar. – Förregistreringen
för besökare är rekordhög i år, vilket visar att vi har ett väl fungerande
koncept som besökarna uppskattar. Det är kul att se att både utställare och
besökare är så intresserade av mässorna, säger Ann-Kristin Mogren.FASTFOOD &
CAFÉ och RESTAURANGEXPO bjuder också många talare inom en mängd områden som rör
branschen. Här kan besökarna få veta mer exempelvis om framtidens trender och
hur de gör sina verksamheter eftertraktade. Bland talarna märks Erik Lallerstedt,
Peter Kreiner från danska Noma, mästerbaristan Kaveh Azzizian, Pär Larshans
från Max hamburgerrestauranger samt de engelska trendspanarna thefoodpeople.Dessutom leder
nobelkocken Johnny Johansson en paneldebatt om ämnet mat i offentlig sektor. I
debatten möts representanter från såväl privat som offentlig sektor och
diskuterar frågor kring vad som händer med maten i den offentliga sektorn och
om kostnaderna får styra över skolmatens näringsinnehåll.Tidningen Fast
Food finns förstås på plats, i monter E:04.