23948sdkhjf

Ny restaurang och ny design

Ett nytt designkoncept är den senaste i raden av åtgärder som ska göra Sibylla till en attraktivare aktör på fast food-marknaden.

På torsdag, den 2 december invigs en helt ny Sibyllarestaurang


i Bollnäs. Den har en ny och modern utformning, helt i linje med kedjans nya designkoncept.– Köket i Bollnäs är självklart en viktig profilanläggning


för oss men det är bara ett steg på vägen mot en modernare kedja. De kommande


fem åren planerar vi att etablera minst 20 nya Sibyllarestauranger runt om i


Sverige enligt det här konceptet, berättar Mats Kreü, som är etableringschef på


Sibylla.Det nya designkonceptet, som har utarbetats i


samarbete med arkitektbyrån Archus Design, består av ett typhus i två olika utföranden;


ett för mindre centrumlägen och ett som är anpassat för större tomter i högtrafikerade


lägen. Det senare är även utrustat med en drive thru. Flera befintliga


restauranger har redan fått det nya utseendet och alla nyetablerade anläggningar


uppförs enligt den nya designen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095