23948sdkhjf

Electrolux profilerar sin egen restaurang

Tom Sjöstedt, som idag arbetar som måltidsutvecklare för Sodexo, blir ansvarig för att välja råvaror, utveckla recept och komponera spännande rätter samt att sätta samman restaurangens menyer och cateringerbjudande. Sodexo ansvarar för personal och samordning.

- Det ska bli grymt kul att få komma igång med det här uppdraget, säger Tom Sjöstedt. Vi har en klar och tydlig vision om vad vi vill uppnå med restaurangen. Vår ambition är att den ska bli en vida omtalad företagsrestaurang, en företagsrestaurang som både företag och medarbetare ska vara stolta över.

- Det är viktigt att vårt huvudkontor förmedlar och stärker Electrolux visioner och värderingar. Varje kontakt med restaurangen och dess erbjudande ska bygga vårt varumärke. Vi kan inte nöja oss med mindre än en förstklassig företagsrestaurang, säger Ulrika Kågström, Facility Manager Forum. Vi är otroligt glada för att vi nu har Tom Sjöstedt med på tåget.

I uppdraget för Sodexo ingår att driva företagsrestaurangen som serverar luncher till Electrolux' personal samt besökare, Tabac med café och kioskutbud, catering för konferenser och möten samt möjlighet till representation. Det totala värdet på uppdraget uppgår till cirka 10 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078