Kärna av högrev och skinkfile som sous-vide
Atria är först på marknaden att lansera sous-vide kärna av högrev och skinkfilé (fina fileade bitar från grisens skinka, ytterlår). Högreven är en marmorerad, mör och saftig styckningsdetalj perfekt för grillning och stekning i bit eller helstekt i ugn. Högreven är perfekt till allt från svensk husmanskost till Asado.Skinkfilén är även den mör och saftig, ett prisvärt alternativ för den som så önskar. Serveras grillad, stekt eller värmd i ugn.Produkterna är ytgrillade eller ytstekta beroende av köttslag.Två nya smaksättningar kommer också på två storsäljare: Loin Ribs med en lite rökig smak av honung, chili, ingefära. Kotlettrad smaksatt med honung och chili. Båda passar att grilla året runt.Dessa produkter laseras under våren med ett Asadotema: Grillning i goda vänners lag från Pampas där man lagar hela måltiden på grillen.Utöver dessa lanserar vi även en dubbelmarinerad skivad fläskfilé med smak av persilja, vitlök och kapris. Produkten är framtagen i ett samarbete med Särö hus.