Scan lanserar färdigskivat kött mot restaurang
Nu lanserar Scan färdigskivat nötkött i flera olika portionsvikter. Köttet är svenskt, skivorna väger lika mycket och är restaurangputsade och klara för pannan.
Ryggbiff, oxfilé och entrecote säljs nu i flera olika portionsvikter: 160, 180, 200 och 220 gram. Köttet är utvalt inom ett speciellt viktspann för att få snygga och jämna skivor. Nötköttet är svenskt, mörat och restaurangputsat. I varje vakuumförpackning ligger samma antal skivor. 6 eller 8 skivor och vikten är mellan 1,6 och 1,8 kg. Hållbarheten är hela 28 dagar.– Arbetet i köket förenklas genom att köttet redan är skivat och putsat. Restaurangkonsumenten får också så mycket kött som de förväntar sig. Skivorna packas i mindre förpackningar för att göra det lätt att ta fram det antal skivor som behövs vid tillagningstillfället, säger Martin Pardell, produktchef Scan AB.