23948sdkhjf

Scan lanserar färdigskivat kött mot restaurang

Nu lanserar Scan  färdigskivat nötkött i flera olika portionsvikter. Köttet är svenskt, skivorna väger lika mycket och är restaurangputsade och klara för pannan.

Ryggbiff, oxfilé och entrecote säljs nu i flera olika portionsvikter: 160, 180, 200 och 220 gram. Köttet är utvalt inom ett speciellt viktspann för att få snygga och jämna skivor. Nötköttet är svenskt, mörat och restaurangputsat. I varje vakuumförpackning ligger samma antal skivor. 6 eller 8 skivor och vikten är mellan 1,6 och 1,8 kg. Hållbarheten är hela 28 dagar.– Arbetet i köket förenklas genom att köttet redan är skivat och putsat. Restaurangkonsumenten får också så mycket kött som de förväntar sig. Skivorna packas i mindre förpackningar för att göra det lätt att ta fram det antal skivor som behövs vid tillagningstillfället, säger Martin Pardell, produktchef Scan AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064