23948sdkhjf

Måltidsföretaget Sabis presenterar OS-lag

För första gången tävlar ett svenskt lag i företagsrestaurangklassen i Culinary Olympics i tyska Erfurt i oktober. Det är måltidsföretaget Sabis som nu presenterar laget med rutinerade lagledare Ulrich Frehde, som sedan lång tid också ansvarar för Stockholm Culinary Team. Totalt tävlar åtta länder i storköksklassen. Uppgiften består i att laga upp en trerättersmeny för 150 personer. Råvarubudgeten är stram, bara tre euro per kuvert får maten kosta. Sabis lag kommer att laga en västerbottenpaj med laxtartar och sallad till förrätt. Huvudrätten består av ett helstekt reninnanlår med svampqueneller, lingonsås och lapskojs med rökt renhjärta och gräslök. Desserten består av en hjortronbavaroise med havtornssås och färska bär samt nötmaräng.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094