Frida Ronge får ny mer hållbar roll hos Strawberry
Frida Ronge har jobbat med matupplevelser på hotellkedjan Strawberry ett tag och utvecklat flera restaurangkoncept. Nu får hon förtroende att ta på sig rollen som Kreativ Ledare för Hållbara Matupplevelser.
– Mat och dryck är ett av de områden som utmärker sig strategiskt viktigt både för gäster och anställda, och där vi dessutom kan göra stor skillnad. Under flera år har Frida utvecklat framgångsrika restauranger och spännande koncept och nu ser vi fram emot att ta detta samarbete ännu ett steg vidare i och med att Frida tar rollen som kreativ ledare för hållbara matupplevelser, säger Harald Bjugstad-Holm, hållbarhetschef på Strawberry i en kommentar.
Frida Ronge har bland annat utvecklat restaurangerna Tak i Stockholm och Oslo samt restaurang Vrå i Göteborg med fokus på att blanda nordisk och japansk matkultur.
– Att fortsätta arbeta med mat och nu med mer fokus på hållbarhet i en ännu större omfattning inom Strawberry känns otroligt ärofyllt och kul. Jag ser verkligen fram emot att få skapa upplevelser tillsammans med teamen i koncernens universum med fokus på god, hållbar mat, säger Frida Ronge.