Nytt soligt inslag på Grand Hôtel
Värmen och atmosfären från den franska och italienska rivieran är tänkt att genomsyra den nya restaurangsatsningen Grand Soleil.
– På Grand Soleil lägger vi stor vikt vid våra råvaror och vår meny är noggrant utformad för att erbjuda gästerna en autentisk smak av rivieran samtidigt som vi tar fördel av Stockholms bästa solläge, säger Karl Persson, Food & Beverage Manager på Grand Hôtel Stockholm, i en kommentar.
Hotellets köksteam har tillsammans med sin stjärnkrögare Mathias Dahlgren skapat ett koncept där seafood och sallader står i fokus till lunch och middag.
Inredningen är utformad med nyanser av grönt och gult som ska spegla naturens frodighet och solens strålar.
– Vi ser fram emot att fortsätta säkerställa att Grand Hôtel som destination bidrar till att Stockholm och Blasieholmen är en levande plats. Genom att introducera Grand Soleil lyser vi upp Blasieholmskajen även under årets mörkare tider och gör denna fantastiska vattenfront solig oavsett säsong, kommenterar Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel Stockholm.
Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.