23948sdkhjf

Nya kocklandslagen på plats

Nu är de nya kocklandslagen, senior och junior, på plats. Målet är nya guld vid OS 2016.

Det nya svenska Kocklandslaget består av åtta kockar och fem konditorer med ett gemensamt mål. Att ta hem OS-guldet 2016!Svenska Kocklandslaget består av:Isak Wiig, Restaurang Modis, StockholmFredrik Larsson, Le Rouge, StockholmFrida Nilsson, Clarion Hotel Trondheim, TrondheimJoel Englund, Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog, Stora MellösaSebastian Gibrand, Oaxen, StockholmEddy Zippert Karlsson, Swedish Taste, GöteborgEdin Dzemat, Linnea Art, GöteborgHelena Henriksson, Tössebageriet, StockholmClaes Hasselhuhn, Stadshusrestauranger, StockholmAnders Oskarsson, Nilssons konditori, OskarshamnJonas Lagerström, Bölgen och Moi, OsloKalle Bengtsson, Ica Maxi bageri, KungsbackaFredrik Andersson, West Coast, GöteborgElev:Frida Knutsson, GöteborgLagledare:Jonas Franzén, Restaurang Modis, SolnaJuniorkocklandslaget består av:Lindor Wink, OxelösundRobert Sandberg, Noma, KöpenhamnEric Seger, TrosaJohan Laiti, Hemmagastronomi, LuleåSofie Nilsson, Vete-Katten, StockholmLudwig Tjönemo, TyresöThomas Sjögren, Swedish Taste, GöteborgElev:Viktor Ankarberg, Stockholms Restaurangskola, BrommaLagledare:Peter Jelksäter

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062