23948sdkhjf

Menigos nye vd: Andreas Göthberg

Den 16 april tillträder Andras Göthberg som vd på Menigo. Han kommer närmast från uppdraget som koncernchef för OneMed, norra Europas ledande distributör av hälso- och sjukvårdsartiklar.
– Inom styrelsen är vi glada och förväntansfulla nu när Andreas Göthberg tillträder som vd för Menigo och fortsätter det utvecklingsarbete som drivits framgångsrikt av tidigare ledning och nu senast under Göran Hesseborn som tf vd. Vi är övertygade om att Andreas vd-erfarenhet och personliga ledarstil passar väl in i arbetet att ytterligare stärka Menigos marknadsposition, säger Jörgen Johansson, styrelseordförande Menigo Foodservice AB i ett pressmeddelande.

Före sin tjänst på OneMed var Andreas Göthberg koncernchef för SATS i sju år. Utöver detta har han bred erfarenhet från Coca-Cola, Kraft Foods och Fazer.
– Menigo är en professionell och ambitiös aktör i en dynamisk, växande bransch. Det ska bli spännande att få vara med att leda arbetet i att ytterligare förbättra och förstärka företagets position de kommande åren, säger Andreas Göthberg, ny vd på Menigo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063