23948sdkhjf

Livebookings tar in 16 miljoner dollar i nytt kapital

Företaget Livebookings, som grundades av svenska enreprenörer, är Europas största inom restaurangbokningar på nätet. Nu växer de ytterligare tack vare kapital från riskkapitalbolaget Wellington Partners.
Med det nya kapitaltillskottet planerar Livebookings att fortsätta expandera och stärka sin position som marknadsledare inom bokningsjänster och marknadsföring på internet. Detta trots rådande lågkonjuktur.

Livebookings grundades 2006 av svenska entreprenörer och flyttade senare huvudkontoret till London för att kunna arbeta internationellt. Idag har företaget kunder i 19 länder.
- Idag bokas ett restaurangbord via Livebookings var tredje sekund. Trots den ekonomiska krisen pekar färska siffror på att krögare som använder onlinebokning för att fylla sina restaurnager har ökat med 91 procent jämfört med föregående år. Samtidigt finns en enorm tillväxtpotential för vår marknad, Vi bedömer att bara sju procent av restaurangbranschen använder onlinebokning och onlinemarknadsföring, säger Niklas Eklund, koncernchef för Livebookings.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095