Han är ny köksmästare på Ulriksdals Värdshus
Jonathan Kasche är ny köksmästare Ulriksdals Värdshus från och med i oktober. Han kommer senast från Lilla Bjers på Gotland men har även erfarenhet från Lilla Ego och Farang.
I sin nya roll kommer han att stötta Jonas Andreasen som varit kökschef på Ulriksdal Värdshus sedan Svenska Brasserier tog över värdshuset i september 2016.
Jonathan Kasche har redan infört en ny skördemeny som arbetar med utgångspunkt i Ulriksdals Värdshus egna och återetablering av sin egna köksträdgård.
– Ulriksdal är en fantastisk plats där vi har den stora förmånen att ha grönsaksodlingen precis utanför fönstret. Tillsammans med trädgårdsmästarna och våra andra samarbetsgårdar vill jag skapa en levande och hållbar restaurang där det gröna på tallriken är i fokus, säger Jonathan Kasche, ny köksmästare på Ulriksdals Värdshus i en kommentar.
Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.